Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Wilhelm T & P е правилният контакт за съвет относно инсталациите в производството на пластмаси. От десетилетия работим с водещи международни производители на машини за текстилната и пластмасовата промишленост. Това ни позволява да гарантираме на нашите клиенти най-доброто качество и надеждни услуги. Ние представляваме фирма Reifenhäuser с голям успех от 1996г.

От ранните дни на пластмасовата индустрия през 50-те години на миналия век, Reifenhäuser е помогнал на безброй клиенти да изградят успешно производство и да станат топ доставчици в своята индустрия. Правим това и днес – като лидер на пазара и семейна компания със специализирани бизнес единици, които обединяват знанията си: в проектирането, инженеринга на процесите, автоматизацията, планирането на проекти, производството, управлението на проекти и логистиката.

Заедно групата Reifenhäuser формира най-голямата в света мрежа за компетентност в областта на технологиите за екструдиране на пластмаси.

Reifenhäuser Blown Film

СПЕЦИАЛИСТ ПО ТЕХНОЛОГИЯ НА ИЗДУХАНОТО ФОЛИО

 

С нашите технологии и ноу-хау по цялата верига на стойността, ние ви подкрепяме в рентабилното производство на висококачествени издухани филми, които убеждават пазара. Доказали сме това като един от лидерите на пазара в повече от 7500 проекта.

Ние гарантираме успеха на Вашия бизнес чрез ясни конкурентни предимства по отношение на качество, гъвкавост, ресурсна ефективност, ефективност на разходите и не на последно място устойчивост – както в производството, така и в крайния продукт. Ние Ви подкрепяме в спокойното посрещане на изискванията по отношение на рециклируемите продукти, рециклираното съдържание и биоразградимите пластмасови продукти, набирайки скорост и използвайки промяната в устойчивостта като възможност за Вашия икономически успех.

За да постигнем това, ние разчитаме на вътрешното производство на всички основни компоненти, нашето ноу-хау от суровини до машинни технологии до крайния продукт и дългосрочно сътрудничество с вас.

Моно- до 12-слойни издухани филмови линии

В Reifenhäuser Blown Film разработваме и произвеждаме модулни 1- до 12-слойни издухани филмови линии с ширина от 300 мм до 6500 мм. Това ни позволява да обхванем целия технологичен спектър – от производството на издухани фолиа за стандартни опаковки до сложни технически фолиа за опаковане на храни с бариерни свойства до селскостопански филми с обиколка до 24 метра. Благодарение на нашата модулна технологична система, ние винаги Ви предлагаме индивидуално подходящо решение за Вашето приложение.

Освен стандартното, нашето специално машиностроене предоставя и нестандартни решения за вас. От малки моно издухани филмови линии и линии за коекструзия до HDPE линии и компоненти, както и линии за био-филми. В допълнение, процес полиолефини като LDPE, LLDPE, HDPE, PP, рециклирани материали, TPU и други суровини, включително водоразтворими суровини.

За сложни опаковки в медицинската и хранително-вкусовата промишленост предлагаме висококачествени филми с водно охлаждане и биаксиално ориентирани филми. За тази цел разработваме системи за закаляване с вода, системи с множество мехурчета и инструменти за коекструдиране, като многослойни издухващи глави.

Reifenhäuser Cast Sheet Coating

CAST ФИЛМ, ПОЛИРАНЕ СТЕКА И ЕКСТРУДИРАНЕ ПОКРИТИЕ ЛИНИЯ

В Cast Sheet Coating, ние разработваме и произвеждаме стандартизирани и специално изработени системи за отливка, полиращи стекове и екструдиращо покритие и отделни компоненти като коекструзионни захранващи блокове, отлети части, полиращи стекове и навиващи устройства, които перфектно отговарят на вашите изисквания и ви дават решаващи конкурентни предимства по отношение на качество, надеждност и рентабилност.

 

Value Driven Solutioneering

Нашият подход "Value Driven Solutioneering" обещава инженерни решения, които отговарят на вашите изисквания с обвързващо предложение за стойност в областта на устойчивостта, OEE, ROI, дигитализацията и времето за пускане на пазара.

Нашите системи са конфигурирани от доказани стандартни модули до силно индивидуализирани специални решения.

Общото между всички тях е последователното първокласно качество на Reifenhäuser, високата наличност и оптималното съотношение разходи/ползи.

Reifenhäuser CSC Cast Sheet Coating
Reifenhäuser  CSC Cast Sheet Coating Wickler
Reifenhäuser CSC Cast Sheet Coating Blaskopfreinigung
Reifenhäuser CSC Cast Sheet Coating Wickler