Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Нашите клиенти се възползват от нашата партньорска мрежа.

Ние използваме мрежа от водещи доставчици от текстилната и пластмасовата промишленост, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Това ни позволява да предлагаме най-добрите машини при най-добри условия.

Нашите партньори в различните региони:

България  Румъния  Унгария 

Чехия / Словакия  Австрия

 

Bild Name
Weber Logo

Weber

Висококачествен дизайн и производство на линии за екструдиране, по-специално за профили и тръби, редуктори- специално за екструдиране с предаване на висок въртящ момент, производство на шнекове и цилиндри.

Reifenhäuser Logo

Reifenhäuser Group

Група фирми Reifenhäuser формира най-голямата в света мрежа, компетентност и нови технологии в машини за екструдиране на пластмаси.

Rieter Logo

Rieter

Единственият в света производител на пълна гама машини за производство на прежди от естествени и синтетични влакна за всички приложения.

BritAs Logo

BritAs

Световен лидер в иновативните решения за филтриране на поастмаси. Филтърните системи BritAS гарантират, че високите нива на замърсяване могат да бъдат филтрирани от пластмасовата стопилка икономично и ефективно.

Mixaco Logo

Mixaco

Световен лидер в различни области на технологиите за смесване, произвежда промишлени миксери за пластмасовата, за производство на бои, химическата, строителната и хранително-вкусовата промишленост.

NGR Logo

NGR

Като част от NEXT GENERATION GROUP, NGR подкрепя пластмасовата индустрия със своите технологии и идеи за рециклиране, и по този начин дава съществен принос за пълноценната преработка на пластмаси.

Rossi Logo

Rossi

Производител на мрежи, плетени телени и електрозаварени мрежи в различни сектори като: индустриални филтри, нефт и газ, автомобилостроене, защита, домакински стоки, хардуер.

KFG Group Logo

KFG

Фирмата е специализирана в проектиране, инженеринг и консултации. Предлага индивидуални и готови решения в сферата на хранителната / фармацевтичната / химическата промишленост и технологиите за автоматизация.

FAS Logo

FAS

Световно известен производител на машини за конфекциониране и производство на торбички навити на ролки. - отворени торбички, торбички тип “потник”, торбичка със затягаща лента, единично и двойно фалтирани торбички, торбички за смет, навиващи устройства за индустрията.

Herbold Meckesheim 4c ohne Rotor new2023

Herbold

Компетентен партньор в рециклиране на пластмаси и пластмасови отпадъци с технология за раздробяване. Изгражда и доставя машини и съоръжения за пречистване на всичко от меки до средно твърди материали.

Herzog Logo

Herzog

Технологичен и пазарен лидер в производството на плетачни и шпулмашини: машини за оплитане на улътнители, машини за плетене на въжета,машини за оплитане на проводници и специални машини.

Coperion Logo

Coperion

Световен лидер на пазара и технологиите при системите за смесване, съоръжения за насипни материали и компоненти. Специфични приложения в цели и частични системи, машини, компоненти и услуги при производството на пластмаси, химикали и в хранително-вкусовата промишленост.

Pierret Logo

Pierret

Специалист в производството на машини за рязане, тип «гилотина» и машини за автоматично зареждане на производствени линии, използвани главно в сектора за рециклиране на текстил и пластмаси, а също и машини за специфични приложения.

бранш