Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Новини

Новини от света на текстила и пластмасите.

ITMA 2023

ITMA (Международното изложение за текстилни машини) е един от най-големите световни изложения за текстилни машини и технологии. На изложението се представят най-новите разработки и иновации в областите на текстилните машини, текстилното производство, обработката на текстил, текстилната обработка, текстилните изпитвания и опаковането на текстила.

Проектите, които се обсъждат на ITMA обикновено включват нови технологии и продукти, които да революционират текстилната индустрия и да подобрят ефективността и качеството на производството. Голям акцент се поставя върху устойчивостта и околна среда, тъй като текстилната индустрия е една от най-ресурсоемките индустрии в света.

ITMA предоставя и платформа за обмен на информация между производители, доставчици, дистрибутори, крайни потребители и представители. Представителите играят важна роля на ITMA, тъй като служат като посредници между производителите и потенциалните клиенти. Представителите могат да информират потенциалните клиенти за най-новите продукти и технологии, да отговарят на въпроси и да изградят връзки между производителите и клиентите.

ITMA представлява важна възможност за компаниите да представят своите продукти и технологии, да привлекат нови клиенти и да укрепят съществуващите връзки. Това е значимо събитие за текстилната индустрия, тъй като предоставя поглед към бъдещето на бранша и насърчава иновациите.

Вашите въпроси със сигурност ще достигнат до нас.

Ние ценим личната подкрепа и сигурността на вашите данни. Поради това вашите съобщения ще се предават само чрез защитени връзки и ще се третират поверително.

Телефон: +43 1 5876731
електронна поща: office(at)wilhelm-tp.com
LinkedIn: Wilhelm T & P GmbH