Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Wilhelm T & P е правилният контакт за съвет относно инсталациите в производството на пластмаси. От десетилетия работим с водещи международни производители на машини за текстилната и пластмасовата промишленост. Това ни позволява да гарантираме на нашите клиенти най-доброто качество и надеждни услуги. Ние представляваме фирма Kautex с голям успех от 2007.

 

 

Kautex Maschinenbau внедрява интелигентни производствени решения за изделия с добавена стойност при екструзионно раздуване. Целта е да се играе пионерска роля в промяната и в генерирането на добавена стойност заедно с клиенти и партньори. Kautex е основана като семеен бизнес в Германия през 1935 година. Като световен лидер на пазара, в компанията сега работят около 500 души по целия свят. Основните производствени обекти са в Германия и Китай. Историята на иновациите на Kautex започва с разработването на първата в света машина за раздуване за търговска употреба. Това, което първоначално започва от интерес към материала и страстта към технологията, се превръща в най-важния процес в света в производството на пластмасови кухи тела като бутилки, кутии или канута.

KBB машини за раздуване – еталон в опаковките

 

Максимална производителност и минимална консумация на енергия: Изцяло електрическите машини за формоване под налягане от Kautex Maschinenbau са еталон за производство на бутилки и кутии. С най-краткия цикъл и времето за настройка, машините за раздуване KBB превръщат Вашето производство във високопроизводително производство.

KSH машини за раздуване – компактни и ефективни

 

 

Ефективно производство, ефективни инвестиции: Зад серията KSH от Kautex Maschinenbau стоят екструдиращи машини за раздуване за еднослойни и многослойни приложения, които са разработени за производството на големи кухи тела като барабани. Те се предлагат като единични и двойни стационарни машини, както се изисква.

SKYREEF Blow Molding Machines - Нашата гъвкава машинна платформа

 

С новата серия SKYREEF вече предлагаме модерно и изключително гъвкаво производствено решение за висококачествени изделия. Всичко от един източник и с пълния потенциал на нашата система за контрол и услуги.

Универсална концепция за машина

С нашето ново стандартизирано платформено решение SKYREEF вече можете да избирате от много опции. В зависимост от вашите нужди и бюджет, вие избирате хидравлична, напълно електрическа или хибридна версия. SKYREEF е интегрирана платформа Kautex с оптимизирани модули, които са координирани помежду си.